Vegetable Biryani
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 115.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 15.69 gm
- Protein 0.66 gm
- Fat 6.78 gm
- Fiber 2.26 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
Heat kadhai, add 2.5 tsp ghee, 3 cloves, 1 bay leaf, 1 tbsp chopped onion, 1 tbsp chopped french beans, 2 tsp peas, 1 tbsp chopped cabbage and 4 cauliflower florets.
- Step 2
Add 1/4 tsp dhania powder, 1/4 tsp elaichi powder, 1/4 tsp salt for taste and saute.
- Step 3
Add a little water to cook vegetables.
- Step 4
Cover and cook until vegetables are soft.
- Step 5
Add saffron and cooked basmati rice.
- Step 6
Give it a Nestle Twist by adding kasuri methi.
- Step 7
Mix everything well.
- Step 8
Serve hot with raita or kadhi.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন