Buckwheat Idli Chaat
Nutritional info
Per Serving: 1 Medium Bowl - 90.0 gm
পুষ্টি বিতরণ
- Carbohydrate 19.99 gm
- Protein 2.51 gm
- Fat 2.23 gm
- Fiber 2.98 gm
উপকরণ
Steps
- Step 1
Soak 2 tbsp buckwheat and 2 tbsp urad dal. Ferment overnight, blend with water and make smooth paste.
- Step 2
Grease idli mould with 1 tsp oil.
- Step 3
Pour idli batter in the idli mould.
- Step 4
Steam till it is cooked and cut idli into pieces.
- Step 5
Spread 1/8 cup Nestlé A+ Curd on idli, add 1 tsp jaggery, 1/8 tsp salt, sprinkle 1/4 tsp chaat masala, 1 tsp tamarind pulp, 1 tsp chopped pudina, 1 tsp chopped coriander leaves, 1/2 tsp chopped green chilli, 1 tbsp pomegranate.
- Step 6
Give a nestle twist by adding black sesame seeds.
- Step 7
Serve fresh.
How would you rate the recipe
If you enjoyed the recipe, rate it and
share it with your friends
Best paired with
Similar recipes
কাস্টমাইজড খাবারের প্ল্যান পান
কয়েকটি বিবরণ পূরণ করে আপনার প্রয়োজন অনুযায়ী বিনামূল্যে একটি খাবারের পরিকল্পনা লাভ করুন।
সাইন আপ করুন